SEGURA

Segura es un poble petit, agregat de Savallà del Comptat. Actualment la població fixa es de unes 14 persones. Està compost de dos carrers principals. Les cases son de pedra i conserva tot l'encant rural, després d'estar-hi ningú en surt indiferent.

El poble té molta història, la primera vegada que es va anomenar va ser al segle XII pel castell, actualment ja derruit.

Es un espai idíl·lic on desconectar de la ciutat i la rutina, a una hora de Tarragona i Barcelona.

Es un poble on es respira tranquil·litat i natura, per aquest motiu no es poden fer festes o soroll fins tard. Estem envoltats de veïns i volem respectar la tranquil·litat de tothom.

Al estar a la part superior de la vall (790m) té un paisatge totalment diferent dels voltants, estem rodejats de boscos. Ens trobemm a cavall entre la Segarra, l'Urgell i la Conca de Barberà,. Però paisatgísticament no és característic de cap de les tres, una àrea totalment inexplorada i molt particular.

DESCOBREIX LA ZONA

Ens trobem a 790m d'alçada a la part superior d'una vall preciosa. Trobem rutes i caminets plens d'encant per tot arreu on mirem. Demaneu-nos informació i estarem encantades de indicar-vos.

Rutes infinites amb BTT  I senderisme

Descobreix tots els "corriols" i caminets de la zona. No els acabaràs!

Ruta del cister

Monestirs cistercencs: Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges.

Viticultura

Nutreix-te i aprèn amb nosaltres de les vinyes

Pobles medievals

Guimerà, Conesa, Santa Coloma de Queralt, Montblanc 


Excursions amb cavall

A 5 minuts de Segura hi ha el poble de l'Ametlla de Segarra, allà trobem Cal Perelló on ofereixen magnífiques rutes a cavall. Una forma màgica de descobrir la zona. Si us interessa nosaltres gestionem la reserva!